Eerste indoorwedstrijden in seizoen '22-'23

2022/12/03

We openden met enkele spectaculaire cijfers!

Terug

Massale opkomst van onze STAX-leden

De Stax-atleten hebben de start van het indoorseizoen niet gemist in de Topsporthal op de Blaarmeersen :

  • Op zaterdag heeft STAX de grootste delegatie jongeren (70 atleten) aan de start. Dit is zelfs meer dan de organiserende club.
  • Op zondag zijn wij de 2de grootste groep (36 atleten) na de organiserende club. 
  • Op diezelfde zondag zakten nog eens 55 crossers af naar de veldloop in Oudenaarde. Straf! Met dank uiteraard voor onze trainers die hun atleten (en ook ouders) blijven motiveren om deel te nemen aan wedstrijden.

Korte bloemlezing van de indoorwedstrijden.

Op zaterdag lag bij de jeugd de nadruk op het voor het eerst deelnemen aan een wedstrijd of het verbeteren van een persoonlijk record. En met succes! De vele blije gezichten lieten zien dat de inzet en leuke trainingen extra beloond worden op wedstrijden. Sommigen slaagden er zelfs in om het podium te bereiken, individueel of met een aflossingsploeg. Super! 

Op zondag was het aan de groten. De eerste indoorwedstrijd is voor velen een laatste grote inspanning voor de examenperiode. Omdat het nog vroeg op het seizoen is, is het nog niet nodig nu al toptijden te realiseren. Desondanks sneuvelden ook hier enkele persoonlijke records. Dat belooft voor dit seizoen. Wordt vervolgd...

Bedankt aan beide organisaties voor het vlotte verloop. 

STAX-AC vzw

Kwatrechtsteenweg 28
9230 Wetteren

0430.411.071