Start to Run

Voor wie nog niet loopt, maar er graag aan wil beginnen, worden op het Westveld (in samenwerking met de gemeente Destelbergen), in Merelbeke en op het Jan Yoensplein op regelmatige basis een reeks Start to Run lessen georganiseerd.

Doelgroepen

Start to run is een concept om iedereen vanaf 16 jaar te leren lopen. In groep komen we 10 weken samen om iedereen de kaap van 5 kilometer te laten ronden!

Volgende edities

Het nieuwe schooljaar spoort ons aan om terug op regelmatige tijden sportief te zijn. We werken dus samen met de sportdienst van Destelbergen om een start to run te organiseren.
Van september tot november trekt onze loopgroep opnieuw de loopschoenen aan. Onder begeleiding van trainers Frank en Hans proberen we de conditie op peil te houden in de herfstperiode.

Het doel is de conditie, na de zomer terug op te bouwen en uiteindelijk vlotter 5 kilometer (of de afstand die je eind juni behaalde) te lopen. Niets beter dan dit in een aangename groep te doen en de herfstmaanden zo makkelijk door te komen.

Was je nog geen lid van onze start to rungroep maar ging je wel zelf al aan de slag (v.b. met podcasts) waardoor je nu al een goede basisconditie hebt?

Dan kan je gerust ook aansluiten.

De loopsessies zullen in september doorgaan aan Sporthal Bergenmeers waar we lopen op de looproute van Destelbergen.

Vanaf oktober verhuizen we naar de verlichte atletiekpiste “Westveld”  (Adres: Nachtegaaldreef 16 9050 Sint-Amandsberg).

Trainingsmomenten: dinsdag en donderdag van 19-20u.

Prijs: 25 euro voor 10 weken

De loopsessies zullen doorgaan vanaf 10 geïnteresseerden.
Na verwerking van de poll, zullen we je verder op de hoogte houden (praktische info, inschrijving, …).

Hopelijk tot snel!

Heb je nog vragen? Dan kan je terecht bij Sportdienst Destelbergen: sport@destelbergen.be of 09 218 72 00.

Geïnteresseerd in start to run in uw buurt?

STAX-AC vzw

Kwatrechtsteenweg 28
9230 Wetteren

0430.411.071