Start to Run

Voor wie nog niet loopt, maar er graag aan wil beginnen, worden op het Westveld (in samenwerking met de gemeente Destelbergen), in Merelbeke en op het Jan Yoensplein op regelmatige basis een reeks Start to Run lessen georganiseerd.

Doelgroepen

Start to run is een concept om iedereen vanaf 16 jaar te leren lopen. In groep komen we 10 weken samen om iedereen de kaap van 5 kilometer te laten ronden!

Volgende edities

Trek je voor het eerst je loopschoenen aan? Dan is onze start-to-run-groep helemaal je ding. Het doel is om ongeoefende lopers stap voor stap te begeleiden naar het lopen van 5 kilometer. We verzamelen twee keer per week onder het professionele oog van twee trainers. Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau evolueren.

Nog niet overtuigd?

Kom langs op 16 april. Tijdens de eerste loopsessie zijn alle nieuwsgierige lopers welkom om vrijblijvend onze start-to-run-groep uit te proberen.

De loopsessies zullen van april tot midden mei doorgaan op de verlichte atletiekpiste “Westveld”  (Adres: Nachtegaaldreef 16 9050 Sint-Amandsberg). Vanaf midden mei tot juni verhuizen we naar de Damvalleimeer (Koedreef 1).

Wanneer

10 weken lang van 16 april t.e.m. 20 juni

Elke dinsdag en donderdag om 19 uur

Prijs

25 euro voor 10 weken (5 euro met Uitpas met kansentarief)

Inschrijven

Heb je nog vragen? Dan kan je terecht bij Sportdienst Destelbergen: sport@destelbergen.be of 09 218 72 00.

Geïnteresseerd in start to run in uw buurt?

STAX-AC vzw

Kwatrechtsteenweg 28
9230 Wetteren

BE0430.411.071